Aanbieding! Downton Abbey - Seizoen 5 Bekijk groter

Alleen online

Downton Abbey - Seizoen 5

Nieuw product

Het vijfde seizoen speelt zich af in 1924. We zien de terugkeer van onze geliefde personages in de weelderige wereld van Downton Abbey tegemoet.

Meer details

25,00 € incl. BTW

-50%

49,99 € incl. BTW

Meer informatie

Het vijfde seizoen speelt zich af in 1924. We zien de terugkeer van onze geliefde personages in de weelderige wereld van Downton Abbey tegemoet. De Crawley familie en hun bedienden blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden als ze worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. De nieuwe Labour-regering kondigt veranderingen aan die gevolgen hebben voor het hele land, het leven op Downton blijft niet onaangetast. Robert, Mary en Branson moeten samenwerken om de toekomst van het landgoed te waarborgen voor de komende generaties. Bransons rol wordt steeds belangrijker voor Downton, maar hij twijfelt aan zijn plek. Mary besluit dat ze toch graag nog een keer wil trouwen, maar vindt ze ooit nog zo veel geluk als met Matthew? Ondertussen heeft Edith nog steeds geen nieuws over haar geliefde Gregson en lijdt ze onder een verschrikkelijk geheim. Beneden vragen de bediendes zich af wat de sociale veranderingen betekenen voor hun loopbaan. Daisy staat open voor alle veranderingen maar mevrouw Patmore ziet de nieuwe en onzekere paden met argwaan tegemoet. Anna en Bates hebben de storm doorstaan en durven eindelijk aan hun toekomst te denken. Zullen ze ooit in staat zijn om verder te gaan of speelt hun pijnlijke geschiedenis een te grote rol en bedreigen de oude geheimen hun kans op geluk?

Productspecificaties

Gegevens

UitgeverUniversal Pictures

Aftiteling

ActeursBrendan Coyle, Jim Carter, Phyllis Logan, Laura Carmichael, Rob James-Collier, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Joanne Froggatt
Artiest(en)Tv Series
Schrijver(s)Julian Fellowes

Inhoud

UitvoeringDvd, 4 disks, speelduur 510:00 minuten
Beeldformaat1.78:1
KleurColor
Regio2
Extra'sBehind the scenes: Day 100 | A Day with Lady Rose | The Roaring Twenties | A Moorland Holiday – Special Christmas Episode
Taal orig. VersieEngels
Overige talenEngels
Frans
AudioDolby Digital 2.0
OndertitelingNederlands
Engels
Frans

Productspecificaties

VerpakkingAmaray
Oorspronkelijke productieGroot Britannië
Releasedatum18 maart 2015

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Downton Abbey - Seizoen 5

Downton Abbey - Seizoen 5

Het vijfde seizoen speelt zich af in 1924. We zien de terugkeer van onze geliefde personages in de weelderige wereld van Downton Abbey tegemoet.

Accessoires