Zorg en Welzijn

Het onderdeel zorg en welzijn van Speurcenter, is gespecialiseerd in verkoop van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Speurcenter ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkelijken, zoals speciale bedden en fauteuils, alsook aangepaste huishoudelijke en pe...

Het onderdeel zorg en welzijn van Speurcenter, is gespecialiseerd in verkoop van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Speurcenter ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkelijken, zoals speciale bedden en fauteuils, alsook aangepaste huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsartikelen. Krijgt u uw arm net niet hoog genoeg, kunt u niet ver genoeg bukken of komt u moeilijk overeind? Thuiszorg Hulpmiddelen zijn onmisbaar in een huishouden waar iemand lichamelijke klachten heeft. Het assortiment van Speurcenter hulpmiddelen bestaat dan ook uit producten die uw comfort zullen vergroten in en rondom het huis.

Meer

Zorg en Welzijn Er zijn 3 producten

Subcategorieën

  • Mobiliteitshulpmiddelen

    Speurcenter heeft een ruim assortiment hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u veilig en vertrouwd op pad kunt gaan. Bent u op zoek naar handige mobiliteitshulpmiddelen? De hulpmiddelen zijn zowel buiten als binnen te gebruiken. Wellicht heeft u binnen problemen om u te verplaatsen? Dan kan een aankleedhulp, drempelhulp of grijparm al een aanwinst zijn voor u. Voor buiten hebben we een ruime collectie rollators, rolstoelen en looprekken.

  • Hulpmiddelen

    Speurcenter biedt u een ruim assortiment hulpmiddelen voor de gezondheid. Bent u op zoek naar hulpmiddelen die uw gezondheid vooruit helpen? De hulpmiddelen maken het meten van uw gezondheid en het nemen van uw medicatie makkelijker. Zo blijft u vitaal en gezond!

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items