Mobiliteitshulpmiddelen

Speurcenter heeft een ruim assortiment hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u veilig en vertrouwd op pad kunt gaan. Bent u op zoek naar handige mobiliteitshulpmiddelen? De hulpmiddelen zijn zowel buiten als binnen te gebruiken. Wellicht heeft u binnen problemen om u te verplaatsen? Dan kan een aankleedhulp, drempelhulp of grijparm al een aanwinst ...

Speurcenter heeft een ruim assortiment hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u veilig en vertrouwd op pad kunt gaan. Bent u op zoek naar handige mobiliteitshulpmiddelen? De hulpmiddelen zijn zowel buiten als binnen te gebruiken. Wellicht heeft u binnen problemen om u te verplaatsen? Dan kan een aankleedhulp, drempelhulp of grijparm al een aanwinst zijn voor u. Voor buiten hebben we een ruime collectie rollators, rolstoelen en looprekken.

Meer

Mobiliteitshulpmiddelen Er is 1 product.

Subcategorieën

 • Rolstoelen

  Een rolstoel is een ideaal hulpmiddel en draagt bij aan uw mobiliteit.
  Er zijn diverse soorten rolstoelen verkrijgbaar die verschillen in techniek, afmeting of gewicht. Iedere rolstoel verschilt in specificaties en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Het is daarom belangrijk om vanuit uw persoonlijke situatie een goede keuze te maken. Speurcenter geeft de keuze uit een ruim assortiment rolstoelen zoals: groot wiel rolstoelen, transportrolstoelen, rollator rolstoelen, duwwagens, maar ook kinderrolstoelen.

 • Rollators

  Veilig op pad met de juiste rollator van Speurcenter.nl
  Bij Speurcenter vindt u een ruim assortiment rollators! U vindt daardoor altijd wel een rollator die bij u past. Bent u op zoek naar een simpele en goedkope rollator?

  Dus bent u op zoek naar een rollator, kijk dan snel naar ons aanbod!

  Bekijk hier onze tips voor de aanschaf van een rollator.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item